Perearstid kemplevad vallavõimuga

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrina tervisekeskuse eskiis on ilus: moodne hoone koos heas korras juurdepääsuteede ja parkimisvõimalustega. Seda, kas just sellises tervisekeskuses ja selles asukohas Kadrina kandi rahvas oma tervisehädadele abi saamiseks käima hakkab, selgub perearstide ja valla vaidluses.
Kadrina tervisekeskuse eskiis on ilus: moodne hoone koos heas korras juurdepääsuteede ja parkimisvõimalustega. Seda, kas just sellises tervisekeskuses ja selles asukohas Kadrina kandi rahvas oma tervisehädadele abi saamiseks käima hakkab, selgub perearstide ja valla vaidluses. Foto: eskiis

Aasta pärast peaks Kadrinas avatama uus värvilõhnaline tervisekeskus. Vald on aga piigid ristanud perearstidega, kes on nõus tervisekeskusesse kolima vaid juhul, kui see rajatakse vallale kuuluva maa peale.

Tervisekeskuse rajamise üle on rõõmustanud nii vald, selle elanikud kui ka perearstid. Praegu tegutsevad viimased endale kuuluvates ruumides kortermaja esimesel korrusel, rajatava tervisekeskuse asukohaks on plaanitud Kadrina alevikus Lasteaia tänav 1.

Kuigi esialgu oli volikogu laual kaks tervisekeskuse võimalikku asukohta, Lasteaia tänav 1 ja Viitna tee 6, langes neist viimane ära. 2014. aasta 11. juunil peetud volikogu istungil sõnas vallavanem Erich Petrovits, et Viitna tee 6 kinnistu omanik sinna tervisekeskust ei soovi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles