Teeremont sunnib kaupluseid vaikusele

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks poolt: Laada tänava teeremont on kestnud juba mõnda aega ja ajanud sealsete äride omanikud tegelema kliendipõuaga. Ometi ollakse ka seda meelt, et remont tuleb ära teha.
Kaks poolt: Laada tänava teeremont on kestnud juba mõnda aega ja ajanud sealsete äride omanikud tegelema kliendipõuaga. Ometi ollakse ka seda meelt, et remont tuleb ära teha. Foto: Marianne Loorents

Pikalt kestnud teetööd Rakvere kesklinnas on mõjunud pärssivalt sealsele äritegevusele. Peatselt saab aga probleem lahenduse, sest tänavaid hakatakse asfaltima.

Paratamatult häirivad teetööd liiklejaid, kuid lisaks segavad need ka kaupmehi, kes on sunnitud suveharjal tegevuseta istuma. Nagu ütles ärinaine Tiia Tepp: erilist mõtet poodi mängida ei ole.

Laada tänaval asuva Greete lillepoe omanik Tepp, kes alles märtsis avas kaupluse uksed, pole teeremondi tõttu mõne kuu jooksul äril tuure veel üles saanudki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles