Kiviõlis triumfeerinud Kullas põrus Inglismaal

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tihe motokrossi võistlushooaeg pillutab Harri Kullast ühest paigast teise.
Tihe motokrossi võistlushooaeg pillutab Harri Kullast ühest paigast teise. Foto: Rauno Kais

Motokrossisõitja Harri Kullas veetis tsikli seljas tiheda nädalalõpu, mille jooksul jõudis nautida edu kodumaal Kiviõlis ja põruda piiri taga.

Esimest korda ­Kiviõlis toimunud ­Eesti motokrossi meistrivõistluste etapil, järjekorras kolmandal, oli laupäeval sooloklassides stardis enamik Eesti tippsõitjatest. Eestlastele pakkus korralikku konkurentsi Honda tehasetiimi venelasest sõitja Jevgeni ­Bobrõšev.

MX1 klassis juhtis avasõidus suuremal osal distantsist Husqvarnal kihutav Tanel Leok (Sõmerpalu Motoklubi). Kvalifikatsiooni kiireim Bobrõšev oli alguses korra teisel kohal, kuid siis möödus temast teine Husqvarnal sõitev Sõmerpalu Motoklubi esindaja, Väike-Maarja juurtega Harri Kullas ja nii sõideti mõnda aega samas järjestuses. Seejärel lükkas venelane sisse järgmise käigu, möödus esmalt Kullasest ja mõni ring enne lõppu ka Leokist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles