Noormeeste U18 koondis võitis magustoiduks Läti

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noormeeste U18 koondis võitis magustoiduks Läti.
Noormeeste U18 koondis võitis magustoiduks Läti. Foto: Marianne Loorents

Nädalavahetusel kindlustas Eesti U18 korvpallikoondis Balti matšil turniirivõidu. Viimases kohtumises vedas Väike-Maarjast pärit treener Vaido Rego noormehed võidule lõunanaabrite üle. Läti eakaaslased alistati 75:71.

Lääne-Virumaa poistest näitas head mängu tagamängija Sten Saaremäel, kes viskas resultatiivseimana 11 punkti. Lisaks võttis ta kolm lauapalli, andis kaks resultatiivset söötu ja tegi ühe vaheltlõike. Koondises mänginud teinegi Virumaa mees Erki Kuhi panustas võitu kaks punkti ja kaks lauapalli.

“Selles mõttes võib turniiriga rahule jääda, et saime kolm võitu kätte, aga on veel elemente, mis tahavad parandamist. Pallikaotusi oli palju. See on suur murekoht hetkel. Kohati kiirustame oma asjadega. Peame rohkem keskenduma oma plaanile ja vastase mängule. Me tahame osa asju automaatselt teha,” kõneles peatreener Rego.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles