Soomlased otsivad turvalisi sadamaid

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külalised tundsid tugevast tuulest, vihmast ja kergelt mässavat iseloomu näitavast merest hoolimata ennast Eisma sadama promenaadil turvaliselt.
Külalised tundsid tugevast tuulest, vihmast ja kergelt mässavat iseloomu näitavast merest hoolimata ennast Eisma sadama promenaadil turvaliselt. Foto: Marianne Loorents

Kolmapäeval külastas Eisma sadamat seltskond soomlasi, kes tutvus Eesti põhjaranniku väikesadamatega. Külastuse pikem eesmärk on arendada mereturismi Eesti põhjakalda ja Soome lõunakalda sadamate vahel.

Eesti ja Soome vahelise mereturismi edendamiseks käima lükatud INTERREG CB projekti “30 MILES” juhtivkomitee esimees Mirja Rosenberg kõneles, et siiamaani pole Eesti poolel olnud turvalisi sadamaid, kuhu üle Soome lahe sõidu ette võtnud paadiomanik oma alusega saab tulla.

“Nüüd oleme väga rõõmsad, et neid on rohkem. Loodame saada rohkem inimesi Soome lahte ületama,” lausus esimees, lisades, et selleks peab aga paadiomanik sõitu alustades teadma, kui kaugele jääb järgmine sadam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles