Turniiril sulandusid võrgumehed tiimiks

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere võrkpallipublikul avanes möödunud nädalalõpul võimalus jälgida nii tuttavate kui ka päris uute kodumeeskonna pallurite tegutsemist. Teiste seas käis platsil Karl Maidle (rünnakul).
Rakvere võrkpallipublikul avanes möödunud nädalalõpul võimalus jälgida nii tuttavate kui ka päris uute kodumeeskonna pallurite tegutsemist. Teiste seas käis platsil Karl Maidle (rünnakul). Foto: Marianne Loorents

Nädalavahetusel toimunud võrkpalliturniir Rakvere Cup kujunes Rakvere Võrkpalliklubile väga edukaks – esikoht oli kindel juba enne viimast kohtumist.

Kahe päeva jooksul peeti Rakvere spordihallis kümme tulist kohtumist ja võiduta ei jäänud ükski osalenud võistkond. Teise koha pälvis Selver Tallinn, kes oli viimases kohtumises 3:0 parem korraldajate meeskonnast.

Pjedestaali kolmandale astmele tõusis TTÜ. Edasise pingerea moodustasid põhjanaabrite klubi Sop-Metal Eesti ning Järvamaa VK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles