Hobikrossi sarjale tõmmati joon alla

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiireima klassi stardis rebis Priit Rätsep (lillas) kohe ette ning lõpetas mõlemas sõidus esimesena.
Kiireima klassi stardis rebis Priit Rätsep (lillas) kohe ette ning lõpetas mõlemas sõidus esimesena. Foto: Meelis Meilbaum

​Nädalavahetusel Sõmeru vallas Pikametsa krossirajal toimunud Rakvere motokrossil näitas klassi Haljala vallast pärit tippkrossisõitja Priit Rätsep, kes konkurentidele võimalust ei andnud.

Kiireimas klassis oli esimeses stardis parim minek Priit Rätsepal, kellele järgnes Karel Kutsar. Kutsar jälitas Rätsepat poole sõidu jooksul. Rätsep aga võttis Pika­metsa krossiraja pinnast lähemalt uurida, mis andis liidrikoha Kutsarile. 

Nüüd algas maruline jälitussõit, kus ei tekkinud kellelgi kahtlust Rätsepa võidutahtes. Samal ajal lähenes tagant Gert Krestinov ja tundus, et esikolmik hakkab peagi võitlema koha pärast poodiumi kõrgeimal astmel. Nii kihutati kiires tempos sõidu viimaste ringideni, kuni Rätsep leidis koha Kutsarist möödumiseks. Selles järjekorras sõit ka lõpetati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles