Spordiveteranil jääb sajani rühkida vaid kümme aastat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karli Tihvan.
Karli Tihvan. Foto: Marianne Loorents

Teisipäeval õnnitlesid Kunda linnapea Kaido Veski ja endine Rakvere Spordiseltsi Kalev kauaaegne juht Rein Eenmäe teenekat spordiveterani Karli Tihvanit juubeli puhul. Rakvere Spordiseltsi Kalev auliikmel täitus 90 eluaastat.

“Auväärne number. Ma oma pisikese kolmekümne kuuega – tükk aega läheb, enne kui järgi jõuan,” nentis Veski krapsaka härra korteris Kundas. “Mul läheb veel kakskümmend aastat ja kuus päeva,” arvutas Eenmäe. Rakvere Spordiselts Kalev saab novembris saja aasta vanuseks.

“Olen 1946. aastast olnud Kalevi liige. Üks aasta pärast seda, kui sõda lõppes. Olin siis veel noor poiss. Tegutsesin noorteklassis – olin maadleja. Sain kaks korda Kalevi esimeseks. Ja ükskord jõutõstmises. Olin kaunis tugev poiss. Võitsin kõik Eesti vabariigis ära. Kui enam tõsta ei jaksanud, hakkasin püssi laskma,” kõneles Tihvan rõõmsalt ning lisas, et mälu on tal hea. “Sinu tervis on hea ikka tänu spordile, eks ole," arutles Eenmäe. “Tänu sellele ka, et sa pole suitsumees ega viinamees.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles