Rakvere Võrkpalliklubi murdmiseks kulus viis geimi – kaks tundi ja 10 minutit

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi (sinises).
Rakvere Võrkpalliklubi (sinises). Foto: Meelis Meilbaum

Credit24 meistriliiga kolmapäevases vastasseisus läksid vastamisi sarja tiitlikaitsja Rakvere Võrkpalliklubi ja valitsev Eesti meister Selver Tallinn. Audentese spordihoones lahti rullunud vastasseisus jäid Rakvere mehed tulise võitluse ja esialgse eduseisu järel pealinlastele 2:3 (geimid 28:26, 25:20, 17:25, 20:25, 10:15) alla.

Kohtumise lõikes olid Selver Tallinna peamised edunumbrid blokis ja pallingul. Sulustamisega teenis pealinna võistkond 16 punkti, Rakvere seitse. Üheksa meetri joone tagant saadi üheksa punkti, Rakvere lõi kaks ässa.

“Hästi kurb mäng oli,” lausus peatreener Andres Toode. “Kuni kolmanda geimi lõpuni olid ohjad kogu aeg meie käes. Siis tuli väikene libastumine – vist ei keskendunud nagu peaks. Elia Lulla tegi Limbaži mängus põlvele haiget ja Andris (Õunpuu – M.R) sai hästi suure koormuse ja väsis ära. Põhiviga oli see, et meil hakkas servi vastuvõtt võrgust kaugele jääma ja me ei saanud hästi töötavat tempot kasutada,” selgitas Toode ning lisas, et nii Siim Ennemuist kui ka Joonas Popman tegid väga head tööd. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles