Sõmerul peeti ajaloolist valimisdebatti

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevase Rakvere valla ajaloolisel valimisdebatil osalesid Aivar Aruja (vasakult), Peep Vassiljev, Jan Pikhof, Helle Lemberg, Peeter Kalda, Ain Altermann, Aivo Aleste ja Lauri Saapar.
Tulevase Rakvere valla ajaloolisel valimisdebatil osalesid Aivar Aruja (vasakult), Peep Vassiljev, Jan Pikhof, Helle Lemberg, Peeter Kalda, Ain Altermann, Aivo Aleste ja Lauri Saapar. Foto: Annika Aasa

Kolmapäeva õhtul Sõmeru keskusehoones peetud valimisdebatt pakkus kohale tulnud umbes kolmekümnele huvilisele nii humoorikaid hetki kui ka tõsist mõttevahetust ja küsimuste turmtuld.

Sõmeru ja Rakvere valla ühinemisel tekkiva ühtse Rakvere valla tulevasse 19-liikmelisse volikogusse pürgiva nelja erakonna ja ühe valimisliidu esindajatest olid kohal keskerakonna, Isamaa ja Res Publica Liidu, Eestimaa Konservatiivse Rahvaerakonna ja valimisliidu Üheskoos esindajad. Ainsana puudusid sotsiaaldemokraatide kandidaadid.

Ehkki debati alguses nurises keskerakondlane Aivo Aleste, kes enda sõnul on inimestega kohtudes uuele vallale juba kaks ringi peale teinud, et arutelu kohta nappis vallarahval infot, leiti lõpuks siiski ühine keel ja kahe valla ajalooline esimene väitlus võis alata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles