TULI – tuli ja võitis

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TULI sai bändile nimeks just selle tõttu, et leegitsev tuli on jõuline ja arenev. Bändiliikmed vasakult: Johannes Pihlak, Felix ja Alex Verlin ning Roman Verlin trummide taga. Poisid harjutasid reaalgümnaasiumi sünnipäevapeol esinemise tarbeks.
TULI sai bändile nimeks just selle tõttu, et leegitsev tuli on jõuline ja arenev. Bändiliikmed vasakult: Johannes Pihlak, Felix ja Alex Verlin ning Roman Verlin trummide taga. Poisid harjutasid reaalgümnaasiumi sünnipäevapeol esinemise tarbeks. Foto: Arvet Mägi

Rakvere näikse olevat eriti soodne pinnas noorte muusikute võrsumiseks. Kes teab, kas siinne õhk, kultuurist läbiimbunud pinnas või mõni muu faktor on andnud tuule tiibadesse ka koolibändile TULI.

Õigupoolest polegi TULI põhiliselt koolibänd, pigem nagu perebänd või ettevõtmine, sest bändi neljast liikmest kolm: Alex (14), Felix (14) ja Roman Verlin (13) on vennad, kaks neist – Felix ja Alex – aga suisa kaksikud. Lisaks teeb bändis kaasa noor muusik Johannes Pihlak (14), kellele musitseerimisanne samuti verega on kaasa antud.

Kuigi TULI on tegutsenud kõigest pisut üle aasta, on poiste ettevõtmisi saatnud edu – möödunud nädalavahetusel toimus Viljandis vabariiklik heategevuslik koolibändide mõõduvõtmine, kus kaheksa bändi seast pälvis grand prix’ just Rakvere koolipoiste bänd TULI.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles