Kaitseväe kolonnid naasevad Kevadtormilt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurõppus Kevadtorm.
Suurõppus Kevadtorm. Foto: TEET SUUR/VIRUMAA TEATAJA

Kevadtormi suurõppusel osalenud kaitseväe autokolonnid jätkavad laupäeval õppuse aladelt naasemist oma alalistesse paiknemiskohtadesse Tallinnas, Paldiskis, Tapal, Jõhvis ja Võrus.


Kolonnides liikuvad üksused hakkasid juba reedel õppuse alalt Lääne- ja Ida- Virumaal ning Jõgevamaal lahkuma, teatas kaitseväe peastaap.

Laupäeval kell 11 on Avinurme staadionil Kevadtorm 2009 lõpurivistus.

Laupäeval kell 7-12 liiguvad kolonnid marsruudil Avinurme-Rakvere-Tallinna ringtee-Paldiski ja pärast lõpurivistust kell 11.30-15 Avinurme-Rakvere-Tallinn,  Avinurme-Rakvere-Tartu-Võru, Avinurme-Jõhvi ja Avinurme-Mustvee-Aovere-Luunja-Mooste-Põlva-Võru.

Kolonnid liiguvad kiirusega kuni 70 kilomeetrit tunnis, kruusateedel kuni 50 kilomeetrit tunnis.

Enne lahkumist peavad üksused koristama neile õppuste piirkonnas neile tegutsemiseks määratud alad ning andma need üle tsiviil-militaarkoostöö grupile.

Maaväe aasta suurimal õppusel Kevadtorm 2009 harjutati erinevates väeüksustes teeninud ajateenijate allüksused kokku üheks jalaväepataljoniks. Pärast Kevadtormi läheb selle aasta ajateenijate jalaväepataljon reservi.

4. mail alanud Kevadtorm 2009 kestab pühapäevani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles