Kergejõustikuklubid hakkavad Rakveres mõõtu võtma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere KJK ViKe eest asub teivast hüppama Veiko Aunapuu.
Rakvere KJK ViKe eest asub teivast hüppama Veiko Aunapuu. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Pühapäeval, 16. juunil algusega kell 13 peetakse Rakvere staadionil Eesti karikavõistlused kergejõustikus, esikohta hakkavad püüdma 13 klubi võistkonnad, teiste hulgas asuvad starti Rakvere KJK ViKe sportlased.

Meeste arvestuses teeb kaasa tosin ning naiste arvestuses kümme kergejõustikuklubi. Mullust esikohta läheb kaitsma Audentese SK meeskond ja Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi naiskond. Nii meeste kui ka naiste arvestuses esikaheksasse tulnud klubidele maksab Eesti Kergejõustikuliit rahalist toetust.

Klubide eest võib võistlemas näha nimekaid kergejõustiklasi, nii on stardis Kaarel Jõeväli, Richard Pulst (mõlemad Audentese SK), Karl Lumi (Tallinna SS Kalev), Kelly Nevolihhin, Mikk Mihkel Arro, Veiko Aunapuu (kõik Rakvere KJK ViKe), Diana Suumann ja Liane Pintsaar (mõlemad Tartu SS Kalev), Lembi Vaher (Nõmme KJK), Eha Rünne (Tallinna SS Kalev), Linda Treiel (KJK Saare), Raine Kuningas (Pärnu Kalevi KJK).

Kegejõustikuliidu teatel teevad veel individuaalselt kaasa USAst naasnud sprinter Rasmus Rooks, teivashüppe Eesti rekordi omanik Reena Koll, kaheksa meetri alistamise sihikule võtnud kaugushüppaja Rain Kask, kolmikhüppajad Igor Sunin ja Jaanus Uudmäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles