Lääne-Viru kahevõistlejad MK-sarjas seni punktita

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läänevirulastest kahevõistlejad Kaarel Nurmsalu (vasakul) ja Aldo Leetoja pole seni punkti kirja saanud.
Läänevirulastest kahevõistlejad Kaarel Nurmsalu (vasakul) ja Aldo Leetoja pole seni punkti kirja saanud. Foto: Raigo Pajula/Postimees

Kahevõistluse maailma karikasarja (MK) avaetappidel häid hüppeid näidanud Lääne-Virumaa noored kahevõistlejad Aldo Leetoja ja Kaarel Nurmsalu võistlesid nädalavahetusel Austrias Ramsaus peetud MK etappidel, kuid kolmekümne parema hulka nad üldarvestuses veel ei küündinud.


Reedel tegi Aldo Leetoja hüppemäel 91 m pikkuse õhulennu, sai kokku 120,8 punkti ning oli hüpete järel 17.


Kaarel Nurmsalu hüppas 92 meetrit, kuid väiksemad stiilipunktid ning uue reeglina sisse viidud tuulekompensatsioonipunktid andsid talle kokku 118,7 punkti ning 27. koha. Murdmaadistantsil nappis mõlemal kiirust ning kohad olid vastavalt 40. ja 45.



Laupäevasel etapil võistelnud Kaarel Nurmsalu sai hüppemäel 88,5meetrise õhulennuga 34. koha ning 10 km murdmaasõidu lõpetas hinnatava 35. kohaga.



Laupäevase MK etapi vahele jätnud Aldo Leetoja näitas Ramsaus head hüppevormi pühapäeval, mil sai HS 98 hüppemäel kirja 91,5meetrise tulemuse, jäädes hüpete järel jagama 17. kohta.



Suusarajal andis Aldo Leetoja aga ära ligi paarkümmend kohta ning lõpptulemuseks jäi 38. koht.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles