Rakvere ametikooli kogunes eile õhtul ligi kahekümnepealine publik jälgima võluvat vaatemängu: prantsuse kondiitriõpilased näitasid, kuidas valmivad nende kohalikud maiustused.
Tellijale
Prantsuse praktikandid õpetasid meie kokkadele koogitegemist
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Livron-sur-Drome'i linna ametikoolis õppivad Charles, Marine ja Yann küpsetasid parimaid palu köögist, mille kohta üks kirjanik on öelnud: “Tahaks olla jumal Prantsusmaal.”. Publikuks – õigemini, innukateks õpilasteks – olid sedapuhku Rakvere ametikooli õpetajad, Aqva peakokk ning Pihlaka kondiitrid.