Kolledžis tunnustati parimaid Lääne-Virumaaga seotud üliõpilastöid

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna ülikooli Rakvere kolledž.
Tallinna ülikooli Rakvere kolledž. Foto: Meelis Meilbaum

​Tallinna ülikooli Rakvere kolledži ja Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu väljakuulutatud konkurss parimate Lääne-Virumaaga seotud üliõpilastööde leidmiseks jõudis eelmisel nädalal lõpule. Korraldajate moodustatud komisjon valis esile tõstmiseks välja kaks bakalaureusetööd ja kaks magistritööd, mis on Lääne-Viru regiooni arengule väärtuslikud.

Esile tõsteti Tallinna ülikooli Rakvere kolledži haldus- ja ärikorralduse eriala lõpetanud Janne Seppiku bakalaureusetööd “Vabatahtlike päästjate kaasatus otsustusprotsessidesse”. Seitsme Virumaa vabatahtliku päästekomando uurimise käigus selgus, et rohujuuretasandil ei olnud vabatahtlikke päästjaid neid puudutavate otsuste langetamisel kaasatud. Autor tõi välja soovitused selle olukorra parandamiseks.

“Janne Seppiku tööl on suur praktiline väärtus ning tema toodud järeldustest peaks avaliku sektori asutusi teavitama, et vabasektorist partnerite kaasamine oleks vähem konarlik ning rohkem tulemuslik,” sõnas Seppiku tööd kommenteerinud ekspert, Huvikaitselabori juht Marleen Pedjasaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles