Kossuliigas jätkatakse pausi järel mängudega

Algis Liblik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aprilli lõpul Rakveres toimuvale Kossuliiga finaalpäevale pääsevad nii meistri- kui esiliigast neli paremat meeskonda.
Aprilli lõpul Rakveres toimuvale Kossuliiga finaalpäevale pääsevad nii meistri- kui esiliigast neli paremat meeskonda. Foto: Ain Liiva

​Lääne-Virumaa Kossuliigas jätkatakse paarinädalase pausi järel taas mängudega. Et kevadisse play-off’i jõuab mõlema liiga kuus paremat meeskonda, ei ole paljudel meeskondadel enam väga palju eksimisruumi.

Mõlema liiga põhiturniiri kaks paremat meeskonda pääsevad otse poolfinaali. Veerandfinaalides lähevad vastamisi kolmanda ja kuuenda koha meeskond ning neljanda ja viienda koha meeskond. Poolfinaalis tuleb põhiturniiri võitja vastaseks neljanda-viienda koha paari võitja ning teise koha meeskond läheb vastamisi kolmanda ja kuuenda koha vahelise veerandfinaali võitjaga.

Aprilli lõpus Rakvere spordikeskuses toimuvale Kossuliiga finaalpäevale pääsevad nii meistri- kui esiliigast neli paremat meeskonda. Poolfinaalide kaotajad selgitavad mõlema liiga 3. koha omaniku ning poolfinaalide võitjad heitlevad meistritiitli nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles