Rahvastikukriisi probleemkomisjoni juhiks sai Siret Kotka

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siret Kotka
Siret Kotka Foto: Liis Treimann/Postimees

Rahvastikukriisi lahendamiseks moodustatud probleemkomisjon valis oma esimesel koosolekul esimeheks Siret Kotka ja aseesimeheks Raivo Põldaru.

Probleemkomisjoni ülesandeks on uurida rahvastikuga seotud Eesti riiklike poliitikate põhialuste, valdkonna arengukavade, valitsemisala arengukavade ja programmide hetkeseisu ning teha ettepanekuid olukorra parandamiseks. Samuti kuulub komisjoni ülesannete hulka  teiste riikide rahvastikupoliitika ning kogemuste uurimine ja selle põhjal ettepanekute tegemine meie poliitika täiendamiseks.

Kuueliikmelisse komisjoni kuulub riigikogu igast fraktsioonist üks liige. Lisaks eespool nimetatutele on komisjoni liikmed veel Yoko Alender, Monika Haukanõmm, Heljo Pikhof ja Helir-Valdor Seeder. Komisjoni volitused kestavad kuni riigikogu selle koosseisu volituste lõppemiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles