Tõlgi ametist unistanud müügispets

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tegusad noored lapsevanemad Heidi ja Algis Liblik ning nende viieaastane silmarõõm Lisandra moodustavad üheskoos toreda perekonna.
Tegusad noored lapsevanemad Heidi ja Algis Liblik ning nende viieaastane silmarõõm Lisandra moodustavad üheskoos toreda perekonna. Foto: Riina Vaikmaa Photography

Mitu aastat eratelekanali TV3 müügidirektori ametit pidanud ja sealt kinnisvaraärisse siirdunud Algis Liblik on läbi ja lõhki maapoiss. Sallas kooliteed alustanud 33-aastane uue põlvkonna juht on töötanud end tippu aladel, millele on aega ja energiat pühendanud. Allahindlust ei tee ta isegi hobidega tegeledes.

Viie aastaga telekanali võtmekliendihaldurist müügidirektori kohale välja jõudnud Liblik on väga hea meedia- ja müüginüansside tundja, kes räägib aktiivselt kaasa nii kinnisvara- kui ka investeerimisvaldkonnas. 

Ta on olnud ninapidi juures start-up-ettevõtte käivitamisel, peab blogi isikliku arengu põhimõtetest, motivatsioonist ja juhtimisest, pühendab aega perele, kuhu kuuluvad jumestajast abikaasa Heidi ja imearmas viieaastane tütar. Viimane kannab muide “Lasteekraani” muusikastuudios edasi oma vanaisa, ansambli Mahavok endise trummari Sven Himma muusikugeeni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles