Toyota müüja vahetas nime

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elke Rakvere esinduses tervitasid eile kliente teiste hulgas ettevõtte töötajad Meelis Kaasik (ees), Lehar Laks (vasakult), Hille Ross ning Marge Tekkel.
Elke Rakvere esinduses tervitasid eile kliente teiste hulgas ettevõtte töötajad Meelis Kaasik (ees), Lehar Laks (vasakult), Hille Ross ning Marge Tekkel. Foto: Meelis Meilbaum

​Kui Hannes Vares ja Andres Nurk veerand sajandi eest, tööriistakastid käes ja tunked seljas, oma esimese VAZ-i remonditöökoja ukse lukust lahti keerasid, ei teadnud nad autoärist suurt midagi. Nüüd on nende firma üks usaldusväärsemaid automüüjaid.

Nõukogude ajal ralliautos juhi kõrval kaarti lugenud Hannes Varest on kiirus ja tehnika paelunud kogu aeg. Seetõttu andiski arhitektuuri õppinud mees ahvatlusele järele ja valis õpitud tehnikaarhitekti ameti asemel automüüja oma.

Täna istub ta juhina Rakveres Narva tänaval asuvas Elke Rakvere kirjadega autoesinduse hubases kontoris. Läbi hoone suurte klaasseinte paistavad reas Toyotad, mille kohta ütleb Elke tunnuslause: “Sinu Toyota. Meie kirg.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles