Külli Holsting: terve inimene ei pea nisujahu ega pärmi kartma

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külli Holsting.
Külli Holsting. Foto: Erakogu

Kui inimene on otsustanud tervislikumalt toituma asuda ja võtab menüüsse suurema kiudainesisaldusega toiduaineid, kui ta seni on söönud, siis toitumisnõustaja Külli Holsting soovitab teistsugusele toitumisele üle minna järk-järgult, et organism harjuks.

Lehetoimetuse testi võitis Rukkitasku – kuidas tervisespetsialistina valikut kommenteeriksite?

Maitse üle teatavasti ei vaielda, aga küllap on hea maitse taga tootearendajate hea töö, et tabada ära eestimaalase maitseeelistused. Koostises on lisaks täisterajahule kartulihelbed, mis annavad juurde ühe tuttava maitse. Ka naturaalse juuretise, mis käib traditsioonilise leivavalmistamise juurde, tunneb leivatoodetes ära. On tore märgata, et röstsaia on järjest rohkem hakanud asendama koorik- ja röstimiseks sobivad leivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles