Mihkel Juhkami naasis Rakvere linnas tuttavasse ametisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linna valimiskomisjoni esimees Riina Männiste loeb hääli. “Mihkel Juhkami - 19, vastu ja erapooletuid ei ole.” Ning Juhkami võib linnapea kohalt, kus ta veel istub, laua keskele volikogu esimehe kohale kolida.
Rakvere linna valimiskomisjoni esimees Riina Männiste loeb hääli. “Mihkel Juhkami - 19, vastu ja erapooletuid ei ole.” Ning Juhkami võib linnapea kohalt, kus ta veel istub, laua keskele volikogu esimehe kohale kolida. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linnavolikogu istungil jõuti eile esimehe ja aseesimehe valimise kõrval arutada ka olukorda Gaza sektoris.

Volikogu esimeheks valiti ühehäälselt senine linnapea Mihkel Juhkami, kes istungi lõpuks sattus kummalisse olukorda, sest pidi olema kahes rollis korraga.

Volikogu esimehena teatas ta, et päevakorra viimane punkt on linnavalitsuse lahkumispalve ärakuulamine, mille esitab linnapea Mihkel Juhkami. Seejärel esitaski ta linnapeana lahkumispalve. “Ja nüüd pean ma volikogu esimehena paluma linnavalitsust jätkata tööga kuni uue linnavalitsuse ametisse nimetamiseni ning linnapeana seda lubama,” lausus Juhkami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles