Naise trikid: Einar Vallbaumi elukaaslase näpukas sidus nad abiellu

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
On abielus või mitte? Vallbaumi elukaaslane Tea Treufeldti sõrmustatud käsi vaadates saab igaüks teha oma järeldused.
On abielus või mitte? Vallbaumi elukaaslane Tea Treufeldti sõrmustatud käsi vaadates saab igaüks teha oma järeldused. Foto: Marianne Loorents

Nädala eest oli Einar Vallbaum Moldovas, kui järsku oli tema telefon punane. Õnnitlusi tuli ohtralt kõnede ja sõnumitena. Abielusadamasse purjetamise puhul.

Viru-Nigula vallavanem, kunagine riigikogu liige, endine Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum rääkis, et sõbrad küsisid, miks ta salatseb. “Kuule, tüüp, miks sa välja ei tee,” jutustas Vallbaum.

Tegelikult muidugi naisevõttu ei olnud. Vallbaumi elukaaslane Tea Treufeldt muutis nimelt Facebookis oma suhtestaatust ja selleks sai “abielus”. “See oli naise näpukas,” sõnas Vallbaum. Ta ei osanud öelda, kuidas selline asi sai juhtuda, aga pakkus, et naised jõid tema Moldovasse mineku puhul šampust. “Naine sai tähelepanu ja eks kõik naised vajavad seda,” ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles