Rõivapood plusssuuruses naistele sündis noore naise enda vajadusest

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Bõstrova avas Liasa veebipoe tänavu kevadel, õige pea ka kaupluse Rakveres Rägavere teel, kus saab laupäeviti rõivaid proovimas käia.
Julia Bõstrova avas Liasa veebipoe tänavu kevadel, õige pea ka kaupluse Rakveres Rägavere teel, kus saab laupäeviti rõivaid proovimas käia. Foto: Meelis Meilbaum

Kui Julia Bõstrova mõni aeg pärast lapse ilmaletoomist kodulinnas Rakveres rõivapoodi läks, selgus, et midagi talle sobilikku seal ei leidu – kõik ilusad rõivad olid mõeldud vaid piitsavartele. “Või kui midagi selga mahtuski, siis tundsin end nagu viiner kiles. Ja suuremate suuruste mudelid sobisid paraku vaid vanemale daamile,” rääkis noor naine. “Ütlesin mehele, et peab midagi välja mõtlema. Kui juba mina endale midagi ei leia, siis mida minust veel suuremad naised peavad tundma – kõik me tahame ju ilusti riides käia.”

Nii hakkas Julia netipoodide valikut vaatama, tegi esimese tellimuse enda pilgu läbi usaldusväärsel lehel ning pakiga saabunud Poola rõivaste kvaliteet osutus paremaks, kui ta oli julgenud loota. Ettevõtlik naine lõi Facebookis lehe, kus jagas fotosid toodetest, mida oli tellinud ning soovis edasi müüa.

“Üllataval kombel hakkas asi liikuma, kuigi turg on täis. Kohalikud inimesed hakkasid Facebookis ühendust võtma ja avaldasid soovi, et tahaksid riideid enne ostu ka selga proovida,” rääkis Julia sellest, kuidas jõudis kaupluseruumide üürimiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles