Hõbevalge kalaauto tõotab värskeimat kala (1)

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aravuse kalakasvandusest pärit värske forell ja forellimari peaksid Põhjakeskuse juures olevas kalaautos alati saadaval olema, teiste kalade müügilolek sõltub püügihooajast.
Aravuse kalakasvandusest pärit värske forell ja forellimari peaksid Põhjakeskuse juures olevas kalaautos alati saadaval olema, teiste kalade müügilolek sõltub püügihooajast. Foto: Meelis Meilbaum

Viis aastat Aravuse kalakasvanduses forellikasvatusega tegelenud Laur Kaljuvee sõitis mõni nädal enne jõule Põhjakeskuse ette suure valge kalaautoga, milles müüb nii oma “kasvandikke” kui ka Eestis püütud ning väiketööstustes töödeldud kala.

Laur Kaljuvee ütleb, et seni pole Aravuse Kalakasvanduse OÜ-l, mille kaubamärgiks on Hõbevalge, oma kala müügiks Rakveres poodi olnud. Nüüd aga tekkis selle järele soov.

“Poe asukoha valikul ei tekkinud küsimusi: Põhjakeskus on vaieldamatult kõige populaarsem kaubanduskeskus 100 kilomeetri raadiuses ning oma suurima külastajate arvuga kindlasti nii-öelda magusaim pind kaupmeestele. Keskuse populaarsusest tingituna ei ole müügipinda siseruumides saadaval. Sealt ei olnud enam kaugel mõte proovida müügikohana kalaautot,” ütleb Kaljuvee, kes kundedele leti tagant ise kalu ulatab ning soovi korral ka kalaroogade valmistamiseks nõuandeid jagab.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles