Kahe tuntud Anu käe all valmisid näpunöörivaibad ja kindaloomad

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Kotli (vasakul) ja Anu Raud veetsid kolmekuningapäeva Väike-Maarja muuseumis käsitöö- ja rahvuskunstihuvilistega neile põnevat näputööd õpetades.  Samas puhuti ka juttu ning juhendajatel tuli vastata paljudele küsimustele.
Anu Kotli (vasakul) ja Anu Raud veetsid kolmekuningapäeva Väike-Maarja muuseumis käsitöö- ja rahvuskunstihuvilistega neile põnevat näputööd õpetades. Samas puhuti ka juttu ning juhendajatel tuli vastata paljudele küsimustele. Foto: Marianne Loorents

Kolmekuningapäeval õpetasid tekstiilikunstnik Anu Raud ja suure käsitööhuviga arhitekt Anu Kotli Väike-Maarja muuseumis kõiki soovijaid näputööd tegema. Kätel käia lastes said kokkutulnud kahe tuntud Anuga ka tuttavaks.

Mardipäevast alates oli Väike-Maarja muuseumis avatud akadeemik Anu Raua nöörvaipade ja arhitekt Anu Kotli kiriloomade näitus “Võta näpust!”, kusjuures kahe kunstniku väljapanekut täiendasid kohalike kootud kirikindad.

Kolmekuningapäeval, kui näitus lõppenuks loeti, olid Väike-Maarja muuseumis kohal Anu Raud ja Anu Kotli ise, et õpitoas oma teadmisi ja oskusi käsitöö- ja rahvakunstihuvilistele edasi anda. Valmistati näpunöörivaipu ja kindaloomi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles