Rakvere võrgumees sillutas tee Pariisi

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teist korda Prantsusmaa karikafinaalis mängiv võrkpallur Martti Juhkami (nr 6) ei soovi kahe aasta taguse ebaeduga rohkem leppida ja ihkab võitu.
Teist korda Prantsusmaa karikafinaalis mängiv võrkpallur Martti Juhkami (nr 6) ei soovi kahe aasta taguse ebaeduga rohkem leppida ja ihkab võitu. Foto: Erakogu

Prantsusmaa tänavuses võrkpalli karikafinaalis kohtuvad 10. märtsil rakverlase Martti Juhkami tööandja Tourcoing VB ja Chaumont.

Üleeile hilisõhtul toimunud poolfinaalis alistas meistriliiga uustulnuk Tourcoing vastase väljakul põnevusheitluse järel Stade Poitevin VB Poitiers’ 3:2 (17, -23, 24, -24, 16). “Ülitasavägine mäng, kus nii mõnigi kord oli tunne, et nüüd libiseb mäng käest, aga saime jälle sabast kinni ja võitlesime mängu tagasi,” rääkis Martti Juhkami.

Otsustavas, viiendas geimis tulid kaks viimast punkti just hetkedel, mil pallingul oli rakverlane. Ja servi lõi oma koduklubile 17 punkti toonud Juhkami kogu südamest. “Pinget polnud,” kirjeldas ta lõpuhetki. “Mängisime pingevabalt, sest usume enda meeskonna võimetesse, ja teadsime, et mängides oma mängu oleme võimelised võitma.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles