Bridžimehed tegid hoogsa avalöögi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meistrivõistlustel bridžis osaleb nii A- kui ka B-liigas kaheksa võistkonda. Iga võistkonna eest mängib korraga kaks paari.
Eesti meistrivõistlustel bridžis osaleb nii A- kui ka B-liigas kaheksa võistkonda. Iga võistkonna eest mängib korraga kaks paari. Foto: Aarne Mäe

Rakveres Aqva konverentsikeskuses möödunud nädalalõpul peetud Eesti võistkondlike bridžimeistrivõistluste esimeses ringis saatis edu võistkonda Rakvere.

Mullune pronksitiim, kelle rivistuses mängivad Hannes Linnamägi, Maksim Karpov, Mart Maastik, Vesa Leskelä, Jaak Strandberg ja Ants Olev, suutis avaringi seitsmest matšist võita kuus ning asus 93,76 punktiga liidrikohale.

Neljaliikmelist jälitajate gruppi juhib omakorda 82,44 punktiga Eesti bridžiajaloo tituleerituim võistkond, pealinlaste Eksprompt. Neile järgnevad Starmen, Druva ja Rio.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles