Debütandid näitasid sisu murutraktorite Le Mansil

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti karikasarja etapil võistelnud RL Racing tiimi kanged mehed Rait Rosar (vasakult), Rauno Luha ja Siim Eidermann.
Balti karikasarja etapil võistelnud RL Racing tiimi kanged mehed Rait Rosar (vasakult), Rauno Luha ja Siim Eidermann. Foto: RL Racing

Balti karikavõistluste etapil murutraktorite krossis käe valgeks saanud Rakvere tiimi RL Racing sõitjad naasid põhjanaabrite juurest Lavialt haigete istmike, kuid üleva meeleoluga.

Ega teisiti oleks tõenäoliselt saanudki, sest debüütjõuproovil, mida võib naljaga pooleks nimetada kuulsa Le Mansi 24 tunni autode võidusõidu poole lühemaks murutraktorite kihutamise analoogiks Soomes, nopiti 42 võistkonna seas 12. koht. Balti karikasarjas tõusti esimese etapi järel lausa kolmandaks.

“Ütleme nii, et mehed on nagu rongi alt läbi käinud,” kirjeldas enesetunnet rakverlane Rait Rosar, kes on üks kolmest meeskonna RL Racing liikmest. Tema “kaaskannatajateks” ühtejutti tosin tundi väldanud armutul võidukihutamisel olid teine Rakvere entusiast Rauno Luha ja Siim Eidermann Koselt. “Kaksteist tundi on ikka kaksteist tundi, aga oleme elus ja terved. Traktor on ka elus, kuid terve ta ei ole, sest rada tegi oma töö. Aga süda on tal korras, vaid nipet-näpet on vaja teha,” märkis Rosar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles