Vigastused segavad võrgumeeste kaarte

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurde võrkpalli naasnud treener Andres Toode (paremal) tagasitulek pole kulgenud muretult ja üha rohkem tuleb tal Rakvere Võrkpalliklubis kiigata vahetusmängijaid.
Suurde võrkpalli naasnud treener Andres Toode (paremal) tagasitulek pole kulgenud muretult ja üha rohkem tuleb tal Rakvere Võrkpalliklubis kiigata vahetusmängijaid. Foto: Meelis Meilbaum

Kolme Balti riigi ühise võrkpallisarja Credit24 meistriliigas kogeb Rakvere Võrkpalliklubi üheaegselt nii võidurõõmu kui ka kaotusevalu.

Üleeile kodusaalis saadud 3:0 võit Tallinna Tehnikaülikooli üle oli kahtlemata oodatud sündmus, kuigi põhiturniiri tabeliseisu arvestades see oluliselt midagi ei muutnud. Rakverlased loovutasid pealinna klubile, kelle treeneripingil on Rakvere-Kadrina päritolu juhendajate tandem Janis Sirelpuu ja Uku Rummi, kolmes geimis vastavalt 20, 19 ja 19 punkti.

Erilise särata kulgenud mängu edukamateks skooritegijateks kerkisid võitjatest Andris Õunpuu 13, Elia Lulla 12 ning Siim Ennemuist ja Karl Maidle võrdselt kümne punktiga. TTÜ parim oli Mihkel Nuut 16 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles