Spordikeskuse nõukogus käis verevahetus

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja Rakvere spordikeskuse nõukogu esimeheks valitud Allan Jaakus on varem pidanud haldusjuhi ja asedirektori ametit. Viimatinimetatud kohalt koondati ta 2013. aastal.
Äsja Rakvere spordikeskuse nõukogu esimeheks valitud Allan Jaakus on varem pidanud haldusjuhi ja asedirektori ametit. Viimatinimetatud kohalt koondati ta 2013. aastal. Foto: Meelis Meilbaum

Kohaliku omavalitsuse valimiste järel muutus pea kogu Rakvere spordikeskuse nõukogu. Selle esimeheks kinnitati maja hingeelu varasemast hästi tundev Allan Jaakus.

Salajasel esimehe hääletusel nõukogu liikmetelt enim hääli kogunud 51-aastasele Allan Jaakusele on asutus vägagi tuttav: ta asus spordikeskusse tööle 2004. aastal selle valmides.

Algusaastatel pidas usin kalaspordi propageerija samas haldusjuhi ametit, hiljem töötas aga pikka aega direktori asetäitjana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles