Ennustusvõistluse parim arvas ära hokiväravate arvu

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti olümpiakoondise liikmetest saavutas Lõuna-Koreas toimunud taliolümpial parima tulemuse neljandaks tulnud kiiruisutaja Saskia Alusalu (ees).
Eesti olümpiakoondise liikmetest saavutas Lõuna-Koreas toimunud taliolümpial parima tulemuse neljandaks tulnud kiiruisutaja Saskia Alusalu (ees). Foto: Tairo Lutter / Postimees

Virumaa Teataja korraldatud taliolümpia ennustusvõistluse punktid on kokku löödud ja paremustabel selgunud.

Enne veel, kui esikohaomaniku ja ülejäänud auhinnasaajad välja kuulutame, toome ära ennustusvõistluse õiged vastused ning väikese kokkuvõtte.

Eesti sportlastest tegi äsja lõppenud OM-il Lõuna-Koreas Pyeongchangis individuaalselt parima tulemuse kiiruisutaja Saskia Alusalu, kes tuli naiste ühisstardiga sõidus neljandale kohale. Kõige rohkem kuldmedaleid võitsid Norra ja Saksamaa sportlased, mõlemale maale jagus 14 kulda. Ühtekokku said norralased edukaima medaliriigina 39 auhinda. Seda, et võrdsel hulgal kuldmedaleid võitvaid riike võiks olla kaks, ennustajad ei pakkunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles