Vald paneb õppekeskuse uksed kinni, ametikool avab samas õppekoha

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja õppekeskuse õppurid on saavutanud häid tulemusi kutsevõistlustel. Paari aasta eest tõid Indrek Basmanov ja Jan Forostovets sõiduautotehnikute võistluselt viienda koha.
Väike-Maarja õppekeskuse õppurid on saavutanud häid tulemusi kutsevõistlustel. Paari aasta eest tõid Indrek Basmanov ja Jan Forostovets sõiduautotehnikute võistluselt viienda koha. Foto: Väike-Maarja Õppekeskus

Õpilaste vähesus ja õppeasutuse suured ülalpidamiskulud sundisid Väike-Maarja vallavolikogu sulgema alates uuest õppeaastast kohaliku õppekeskuse uksed.

Hiljuti 55. tegutsemisaastat tähistanud kutseõppeasutuse kadumine ei tähenda siiski, et Väike-Maarja vallakeskus jääb sügisest ühe haridusasutuse võrra vaesemaks.

Täna peavad Rakvere ametikool ja Väike-Maarja õppekeskus läbirääkimisi, et samades ruumides alustaks uuest õppeaastast tegevust Rakvere ametikooli Väike-Maarja õppekoht. Tarmukalt tulevikku vaatav Lääne-Viru suurim kutseõppeasutus võimaldab seeläbi kõigil maakonna lõunapiirkonnast ja mujalt Eestist saabuvatel õppuritel kutseharidust omandada ning täiskasvanutel kursuseid läbida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles