Seltsimees hea laps Kadrinas. Koos isaga

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helena Maria Reisner jutustab seiku filmist ja Leelo rollist. Omapoolse vaatenurga lisab kõnelusse tema isa Jaanus Reisner.
Helena Maria Reisner jutustab seiku filmist ja Leelo rollist. Omapoolse vaatenurga lisab kõnelusse tema isa Jaanus Reisner. Foto: Inna Grünfeldt

Suurte selgete silmadega tüdruk naeratab ja võtab isa käest kinni. On see kaader elust või filmist “Seltsimees laps”? Publiku ette astub filmi-Leelo Helena Maria Reisner. Koos isaga.

Kadrina Kinoklubi saal on ootusärevusest tulvil. Kohe algab film “Seltsimees laps”. Rahvas sätib end kohtadele, vähesed jutud kõneldakse tasakesi.

Ekraanile lähima laua kohale on kummardunud kirjutama heledate juustega tüdruk. Tulijad tunnevad ära. Seltsimees laps. Leelo. Helena Maria Reisner, kes poole aasta eest koos režissöör Moonika Siimetsaga rääkis siinsamas “Seltsimees lapse” filmimisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles