Rakverest ja Lääne-Virumaalt osaleb maamessil 12 ettevõtet

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maamess linnulennult vaadatuna.
Maamess linnulennult vaadatuna. Foto: Kristel Kaljuvee

Uue nädala teises pooles toimub Tartus järjekordne maamess. 26. korda peetav mess viib tänavu kokku kümned tuhanded külastajad ja ligi pool tuhat eksponenti. Tartu Näituste messikeskuses enam kui kuuel hektaril korraldataval maamessil osalevaid Lääne-Virumaa ettevõtteid on seekord kaksteist.

Rakveres tegutseva põllumajandustehnika firma Agroproff juhataja Raudo Raja tunnistas, et ta ei ole täpset arvet pidanud, kuid pakkus, et ta on osalenud peaaegu kõikidel maamessidel. See on ka ainus sedalaadi üritus, millele Agroproff keskendub. “Sul võib olla maailma parim toode või teenus, aga kui sa sellest kellelegi ei räägi, siis ...” lausus ta.

Ettevõtte ootuste kohta sõnas Raudo Raja, et need on kahetised. “Ühelt poolt loodaks heale ilmale, et külastajad ennast mõnusalt tunneksid. Samas vähendab hea ilm klientide arvu messil, kuna põllumees kiirustab põllule. Kehva ilma korral on kliendil aega, aga ebamugavam,” kõneles ta ja lisas, et arvestades mitut selja taha jäävat põllumajanduse kriisiaastat, on  praegused majandusootused optimistlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles