Tarvas ootab selgemat sõnumit

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnu Lippasaar (vasakul) tõdes, et on väga suur vahe, kas komplekteerida meeskond esiliiga võitmiseks või meistriliiga üleminekumängudeks.
Arnu Lippasaar (vasakul) tõdes, et on väga suur vahe, kas komplekteerida meeskond esiliiga võitmiseks või meistriliiga üleminekumängudeks. Foto: Meelis Meilbaum

Tagasiteel koduse korvpalli tippliigasse läheb tänavu liigataseme madalaimal astmel, teises liigas võistelnud ja võitjana triumfeerinud RSK Tarvas mänedžer Arnu Lippasaare kinnitusel samasuguse innuga vastu uuele hooajale esiliigas.

Samas valmistab meeskonna ellukutsujale meelehärmi tõik, et kui teise liiga võiduga lunastati esiliigasse otsepääse, siis praegune võistlusjuhend ei sätesta samasugust olukorda esiliiga võitmise puhul. Meistriliiga küpsust tõestavad esiliiga võitjad juba aastaid kõrgema seltskonna viimase meeskonnaga üleminekumänge mängides.

Teema tuli jutuks teisipäeval Kadrinat ja Rakveret väisanud Eesti korvpalliliidu juhtidega, kes said kokku kahe omavalitsuse juhtide ja klubide esindajatega ning kogusid muu hulgas mõtteid alaliidu uue kümneaastase arengukava koostamise tarbeks. Arengukava peab heaks kiitma aasta lõpus kogunev korvpalliliidu üldkogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles