Juhiloata purjus neiu pani bemariga täiega puusse

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna varahommikul kella nelja ajal sõitis 18-aastane juhiloata alkoholijoobes neiu sõiduautoga BMW X5 Rakveres Pika ja Tõusu tänava ristmikul läbi aia mäeveerust alla vastu puud.

Esialgsetel andmetel soovis mööda Pikka tänavat sõitnud BMW juht sooritada vasakpööret Tõusu tänavale, kuid liikus otse vastassuunavööndisse ja sõitis läbi aia, tuiskas mäest alla ja põrutas vastu puud.

Sündmuskohal tuvastasid politseinikud, et juht on alkoholijoobes. Samuti puudus tal juhtimisõigus. Kiirabi viis isehakanud sohvri haiglasse, kus talle osutati esmaabi ja seejärel lubati koju.

Rakvere politseijaoskonna juhtivuurija Martin Rist rääkis, et autos viibis noorte seltskond, kes oli lubanud rooli joobes ja juhtimisõiguseta neiu. “Kahjuks eriti suvel, mil toimub palju üritusi, tarvitatakse alkoholi ega mõelda läbi, kuidas pärast ohutult tagasi tulla,” sõnas Rist. “Selliste juhtumite vältimiseks on mõistlik juba peole suundudes ära otsustada, kes sealt tagasi sõidab.”

Ekspertiis peab selgitama juhi täpse joobeastme ja sellest tulenevalt selgub, kas neiu peab andma ütlusi kriminaal- või väärteomenetluse raames.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles