Eksitavad teekattemärgid freesitakse maha

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgusfoor.
Valgusfoor. Foto: Eeva Kaun

Rakvere linnavalitsuse liikluskomisjon otsustas teisipäeval peetud koosolekul, et eksitavad teekattemärgid Tallinna, Jakobsoni ja Kibuvitsa tänava ristmikul freesitakse maha.


Linna liikluskomisjoni juht abilinnapea Ain Suurkaev rääkis, et teekattele kantud punktiirjooned eksitavad Jakobsoni ja Kibuvitsa tänavalt Tallinna tänavale vasakpööret sooritavaid sohvreid. Teekattemärke järgides lõpeb sõit vastu valgusfooriposti.

Suurkaevu sõnul on ka näha, et keegi on vastu valgusfoori sõitnud. Abilinnapea ei osanud öelda, mil määral mõjutasid postile otsasõitu teekattemärgid.

Rakvere politseijaoskonna pressiesindaja Mari Riina Rist ütles, et kevadel sõitis sel ristmikul üks naisterahvas vastu valgusfooriposti, sest jälgis pingsalt teekattemärke.

Rakvere abilinnapea Ain Suurkaevu sõnul lepiti linna liikluskomisjonis kokku, et eksitavad jooned freesitakse maha. Tema andmetel pole varem analoogseid probleeme Rakveres olnud, küll aga on juhtunud, et mõned liiklusmärgid või lisatahvlid on vastuolulise sisuga või eksitavad.

Sohvrid on kurtnud, et Tallinna, Jakobsoni ja Kibuvitsa ristmikul tekivad pärast valgusfooride paigaldust liiklusummikud. Suurkaevu sõnul leiti liikluskomisjonis, et ohutus ristmikul kaalub üles väikese ooteaja, mis võib ristmiku ületamisel tekkida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles