Kaitseväe orkester väristas ostukeskuse aknaklaase

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Kaitseväe Orkester andis rahvusvahelisel muusikapäeval Rakvere Põhjakeskuses meeleoluka kontserdi.
Eesti Kaitseväe Orkester andis rahvusvahelisel muusikapäeval Rakvere Põhjakeskuses meeleoluka kontserdi. Foto: Vladislav Musakko

Eesti Kaitseväe Orkestri kontsert meelitas puhkpillisõbrad rahvusvahelisel muusikapäeval Rakvere Põhjakeskusesse nautima kauneid viise maalt ja merelt, armastus- ja eurolaule.

Kaitseväe orkestri meeleolukas keskpäevakontsert pani kuulajatel jala tatsuma, seda jäädvustasid telefonide ja kaameratega igas eas puhkpilligurmaanid.

Vaevalt jõudis orkestri dirigent Peeter Saan öelda, et kontserti kuulates võiks mõelda “selle ilusa suve peale, mis kaks kuud meid praadis”, kui kerkis küsimuseks ühe härra käsi ja kõlas küsimus: “Kas soovilugu saab tellida?” “Ikka saab!” lubas dirigent lahkesti. Sooviks oli marss “Alte Kameraden” ehk “Vanad sõbrad”. “Olete juba teine, kes seda soovib,” märkis Peeter Saan ja lubas, et teos kõlab kontserdi lõpus. Kuulajate kõrvu rõõmustasid “Power of Love”, mille orkester pühendas daamidele, ja teised võrratud viisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles