Katoliiklased pidasid peaingel Miikaeli auks missat

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Püha Peaingel Miikaeli koguduse preester Jozef Gondek.
Rakvere Püha Peaingel Miikaeli koguduse preester Jozef Gondek. Foto: Meelis Meilbaum

Mihklipäeval kogunes käputäis katoliiklasi kiriku noortemajja, et tähistada Rakvere Kolmainu kogudusele kuuluvates ruumides missaga olulist päeva: paavst Franciscuse külaskäik langes nädalale, mil tähistatakse peaingel Miikaeli päeva.

Mihklipäeval kogunes käputäis katoliiklasi kiriku noortemajja, et tähistada Rakvere Kolmainu koguduse ruumides missaga olulist päeva: paavst Franciscuse visiit langes nädalale, mil tähistatakse peaingel Miikaeli päeva.

Laupäeval rääkis Rakvere Püha Peaingel Miikaeli koguduse preester Jozef Gondek nende kaitsepühakust. Missal lauldi, palvetati ja rõõmustati Jumala palge ees. Pärast missat istuti maha ning tänati ingleid ja maailma. Jozef Gondek meenutas paavsti külaskäigunädalal Vabaduse väljakul toimunud sündmuse erakordsust ja võimsust. “Ma olen nii õnnelik,” sõnas Gondek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles