Rakveret väisas Eesti tervislike linnade võrgustik

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveres käisid külalised.
Rakveres käisid külalised. Foto: Kristel Mänd

Möödunud nädalal, 10.–11. oktoobril kogunes MTÜ Eesti Tervislike Linnade Võrgustik Rakverre, et pidada üldkoosolek ja viia läbi sügiskool.

Rakverre tõi võrgustiku traditsioon koguneda kordamööda liikmete juures ja soov kaks korda aastas – sügisel ja kevadel – kogemusi vahetada. "Soovime näha ja kuulda, mida kohapeal tehakse, kuidas panustatakse tervisesse, tutvuda asutustega. Kutsume ka erinevaid partnereid ümber laua rääkima aktuaalsetel teemadel. Kuna 10. oktoobril tähistatakse ülemaailmset vaimse tervise päeva, siis puudutame meiegi seda teemat," selgitas Janika Usin, Põlva valla abivallavanem, kes on kohaliku omavalitsuse volitatud esindaja võrgustikus, selle juhatuse liige ja koordinaator.

Rakveres peetud üldkoosolekul võeti vastu uus põhikiri ja langetati otsus, et nüüdsest kannab organisatsioon nime Eesti Tervislike Omavalitsuste Võrgustik, et sisu ja nimi oleks kooskõlas.

MTÜ Eesti Tervislike Linnade Võrgustik on Eesti kohalikke omavalitsusi ühendav katusorganisatsioon, kes on võtnud missiooniks ja väljundiks tervisliku omavalitsuse põhimõtete kandmise. Võrgustikku kuulub praegu 14 kohalikku omavalitsust. Otsuse kuuluda võrgustikku teeb kohaliku omavalitsuse volikogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles