Pandivere rallil kihutas sada võistluspaari

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sajast alustanud võistluspaarist finišeerus 90.
Sajast alustanud võistluspaarist finišeerus 90. Foto: Vladislav Musakko

Laupäeval Väike-Maarja vallas peetud rahvarallil Pandivere Talv viisid peavõidu pealinna Lauri Kotkas ja Karl Koort. Libedates oludes katkestas teelt välja sõitmise tõttu õnneks vaid üks meeskond.

Paldiskis toimunud rallikrossil 1998. aastal oma autosportlase karjääri alustanud tallinlane Lauri Kotkas lõpetas sel laupäeval sõidetud Pandivere rahvaralli koos Karl Koortiga (Mitsubishi Lancer Evo 9) absoluutvõitjana. 15,7 sekundiga edestasid nad teise tulemuse kirja saanud võistluspaari Martin Vaga – Joosep Ausmees (Mitsubishi Lancer Evo 8), kes said 20-sekundilise karistuse, kui hilinesid kaks minutit ajavõtukontrolli.

“Konkurents oli tihe. Martinil oli probleem ja ta sai trahvi, siis läks natukene lihtsamaks,” lausus Kotkas ning nentis, et tingimused olid tohutult keerulised. “Kui ühes kurvis autol oli pidamist, siis järgmises ei pruukinud seda enam olla. Kus oli näha, et saab vajutada, seal võtsime riske,” kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles