Tarval polnud Valga alistamisega probleeme

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspars Cipruss.
Kaspars Cipruss. Foto: Arvet Mägi

Eesti korvpalli meistriliigas põhiturniiril kolmandal kohal püsiv Rakvere Tarvas võttis reedel võõral väljakul kohustusliku võidu Valga Korvpallikooli üle, lüües vastast 89:59 (poolaeg 46:27).

Täna oma 30. sünnipäeva tähistav keskmängija Kaspars Cipruss viskas Tarva kasuks üleplatsimehena 29 punkti ja hankis seitse lauapalli. Lisaks tegid vastased tema takistamisel 12 viga.

Kahekohalise punktisaagi kogusid võitjate ridades samuti Juris Umbraško (11 p, 4 rs), Martin Dorbek ja Timo Oja (mõlemad 10 p). Reinar Hallik hankis parima lauavõitlejana 11 lauapalli.

Valga edukamatena viskasid Lauris Blaus 17 ja Ando Tagamets 16 punkti.

Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber lausus kohtumise järgselt, et võidu võtmeks oli kvaliteetne kaitsemäng. "Eelkõige tuleb võidu võtit otsida tubliks muutunud kaitsest, millega vastaseid halvasime ega andnud neile hingamisruumi," märkis ta. "Tublid olid kõik - nii Kaspars, Martin Dorbek, Rinalds Sirsninš, Juris Umbraško kui ka teised."

Uuel nädalal ootab Tarvast ees rida olulisi mänge nii Balti liiga teise divisjoni play-offis kui ka Eesti meistriliigas. Kolmapäeval, 22. veebruaril kell 18 peetakse Vilniuses esimene BBL Challenge Cupi poolfinaalmäng sealse Sakalaiga. Kaks päeva hiljem, 24. veebruaril kell 19 võõrustatakse leedulasi omakorda Rakveres. Finaali pääseb parem meeskond kahe mängu kokkuvõttes.

Laupäeval, 25. veebruaril siirdub Rakvere Tarvas aga Raplasse, kus G4S korvpalli meistriliiga raames mängitakse algusega kell 17 kohaliku Piimameister Otto/Rapla meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles