Valimisliidu nimekiri külvab Rakveres pingeid

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka neli aastat tagasi, mil Andres Jaadla moodustas valimisliidu Rakvere Rahva Kogu, oli valimisliidu kandidaatide nimekirjaga omajagu segadust.
Ka neli aastat tagasi, mil Andres Jaadla moodustas valimisliidu Rakvere Rahva Kogu, oli valimisliidu kandidaatide nimekirjaga omajagu segadust. Foto: Meelis Meilbaum

Valimisliidu Rakvere Heaks linnapeakandidaat Andres Jaadla süüdistab reformierakonna piirkonnajuhti Aleksandr Holsti kandidaatide mõjutamises, Holst omakorda aga Jaadlat vassimises.

Segadused valimisliidu Rakvere Heaks kandidaatide nimekirjaga algasid juba selle registreerimisel, sest selgus, et neli kandideerijat ei vasta nõuetele, üks oli aga üles seatud kahes nimekirjas.

Kahte nimekirja sattunud ettevõtja Marko Känd ütles, et talle tuli üllatusena, et ta on valimisliidu esitatud kandidaatide nimekirjas. “Mina valimisliidus kandideerimiseks avaldust ei ole kirjutanud ja dokument, mis minu eest esitati, ei ole üldse kandideerimisavaldus,” lausus Känd. Ta rääkis, et Andres Jaadlaga oli tal valimiste teemal juttu päris tükk aega tagasi. “Ta küsis, millised plaanid mul on, vastasin, et kandideerin keskerakonna nimekirjas,” meenutas Marko Känd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles