Ametikool kirjutas alla praktikabaasi ehituslepingu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facio Ehitus ASi juhatuse esimees Toomas Tromp (vasakul) ja ametikooli direktor Hannes Mets.
Facio Ehitus ASi juhatuse esimees Toomas Tromp (vasakul) ja ametikooli direktor Hannes Mets. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Teisipäeval kirjutasid Rakvere ametikooli direktor Hannes Mets ja Facio Ehitus ASi juhatuse esimees Toomas Tromp alla ametikooli töökodade kompleksi renoveerimise ja juurdeehituse lepingule.



Rajatav praktikabaas on esimene etapp ametikoolis kõigist tehtavatest ehitus- ja re­noveerimistöödest ning läheb maksma 28 miljonit krooni.


Tromp ütles küll, et alati on tore ehitada, kui plats on tühi, sest renoveerimis- ja rekonstrueerimistööd on suhteliselt keerulised, aga nad on hakkama saanud.

Mets tunnistas, et ehitustöö paneb nad peagi algaval õppeaastal päris keerulisse olu­korda, kuid nad on rõõmuga nõus sellega leppima, et pä­rast õnnelikult ja hästi oma tööd teha, sest praegu on ametikooli hooned olukorras, mis kriitikat ei kannata, eriti kommunikatsioonide pool.

"Ajalooline hetk on sündinud, üle kolmekümne aasta hakatakse Rakvere ametikoolis ehitama," rõõmustas Mets. 15. septembril algavad praktikabaasi ehitustööd peaksid lõppema järgmise aasta märtsikuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles