Spordikool kutsub koolilapsi ettevalmistusrühmadesse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere spordikooli treener Endel Treiman õpetab Kalevi võimla maadlussaalis poistele ja tüdrukutele maadlemise algtõdesid.
Rakvere spordikooli treener Endel Treiman õpetab Kalevi võimla maadlussaalis poistele ja tüdrukutele maadlemise algtõdesid. Foto: Arvet Mägi

Rakvere spordikool kutsub neid lapsi, kellel üks kooliaasta juba seljataga, treeningtundidesse võrk- ja korvpalli, kergejõustiku, lauatennise, judo ja maadlusega tutvust looma.


Sel sügisel 65. õppeaastat alustanud Rakvere spordikoolis on sportlik-tervistav õpitegevus täit hoogu sisse saamas.

Treenerid ja kooli juhtkond ootavad täiendavalt ettevalmistusrühmadesse spordihuvilisi lapsi, kellest sirguks järelkasv praegustele tublidele tegijatele.

“Julgustaksin siinkohal lastevanemaid meiega ühendust võtma, et leida üldhariduskoolis soovitatavalt teise klassi jõudnud lapsele Rakvere spordikoolis sobiv spordiala, mida ta saaks harrastada kaks-kolm korda nädalas,” ütles spordikooli õppejuhataja Helgi Raudsepp.

Oskused kogu eluks

Info spordikooli ettevalmistussrühmade treeningute, treenerite ja alade kohta asub Rakvere spordihalli administraatori juures ja Rakvere spordikeskuse veebilehel.

“Ehkki spordikooli üheks eesmärgiks on andekate spordinoorte leidmine ja tipptasemele viimine, jätkub treeneritel piisavalt motivatsiooni kõikide sportijate jaoks, et luua mõnus üksteist toetav treenimise õhkkond,” lausus Raudsepp.

Treeningute kõrval saavad spordikooli lapsed palju võistelda nii Lääne-Virumaal kui ka Eestis korraldatavatel võistlustel ning teha kaasa võistlusreise välismaalegi.

Rakvere spordikool on tänu oma kogenud treeneritele ning usinatele õpilastele olnud Eestis paremate hulgas paljudel spordialadel.

“Võidetud medalite ja auhindade kõrval tulevad oskused ja teadmised, mis spordikoolis üht või teist ala treenides saadud, küllap hilisemas eluski igaühele kasuks,” arvas Raudsepp.

Valik mitmekesine

Rakvere spordikoolis on sel õppeaastal avatud treeningurühmad kergejõustikus, võrkpallis (poisid ja tüdrukud), korvpallis (poisid), lauatennises, maadluses, ujumises, judos ja tennises (kursustena).

“Valik on üsna rikkalik selles mõttes, et kui mõnele lapsele meeldib ja sobib rohkem kollektiivne tegevus, saab ta valida kas võrk- või korvpallimängu,” selgitas Raudsepp.

“Kergejõustik seevastu on individuaalsem ala; judo ja maadlus pakuvad kindlasti huvi neile, kes tahavad kahevõitluses end proovile panna.”

Praeguse seisuga on Rakvere spordikooli ettevalmistusrühmadest komplekteeritud ujumine ja tennis, mille puhul ei võimalda ruumid arvukamat vastuvõttu.

Uued tulijad on oodatud aga kergejõustiku, lauatennise, võrk- ja korvpalli ning judo- ja maadlustreeningutele.
 

Spordiõpe

• Rakvere spordikoolis on ettevalmistus- ja õppetreeningrühmad kergejõustikus, korvpallis, võrkpallis, lauatennises, judos, maadluses, ujumises.
• Tennis on kursus­tena.
• Õppemaks ettevalmistusrühmas 30, õppetreeningrühmas 50 krooni kuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles