Kossuliiga karikavõitja on Väike-Maarja Päästekool

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palli pärast heitlevad Taavi Veevo (Väike-Maarja Päästekool, vasakul) ja Roman Konontšuk (RLV Massive, palliga).
Palli pärast heitlevad Taavi Veevo (Väike-Maarja Päästekool, vasakul) ja Roman Konontšuk (RLV Massive, palliga). Foto: Ain Liiva

Lääne-Virumaa Kossuliiga karikavõistlused kulmineerusid reedel Rakvere Rahu hallis peetud finaaliga, kus Väike-Maarja Päästekool võttis mulluse allajäämise eest revanši, alistades enam kui 150 pealtvaataja ees RLV Massive’i 69:64 (poolaeg 42:27).

“Arvestades seda, et eelmisel aastal selgitati karikavõitja korvpallis esimest korda pärast pikka pausi ja meie võitsime selle tiitli esimest korda alles tänavu, siis muidugi teeb rõõmu,” rääkis Kossuliiga peakohtuniku ja Väike-Maarja Päästekooli meeskonna eestvedaja rolli ühendav Mikko Virkala.

“Võib öelda, et võitsid need, kes rohkem tahtsid. Küllap oli see häälestuse küsimus – vanemaid mängumehi nii olulise kohtumise eel eraldi motiveerima ei pea.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles