Volikogu saalis toimus pulmaõppus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Proovipulm on Rakvere linnavalitsuse saalis peetud ja alates tänasest jõuab järg juba ametlike abieluregistreerijate kätte.
Proovipulm on Rakvere linnavalitsuse saalis peetud ja alates tänasest jõuab järg juba ametlike abieluregistreerijate kätte. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linnavalitsuse maja suures saalis, kuhu tavapäraselt kogunevad istungile volikogu liikmed, kõlas neljapäeva hommikul Mendelssohni pulmamarss. Ootusäreva ilmega linnavalitsuse töötajad, kelle hulgast ei puudunud ka linnajuhid, võtsid sisse pulmakülalistele mõeldud istekohad ja piidlesid põnevusega ust, kust pidid sisenema “pruut” ja “peigmees”. Peaosalisteks olid kehastunud keskkonnaspetsialist Riin Sikka ja planeerimisspetsialist, harrastusnäitlejana juba lugematul hulgal massistseenides osalenud Erkki Leek.

Lühidalt mängiti läbi tavapärane registreerimistalitus ja seda juhtis kogenud perekonnaseisuametnik Anneli Riim. Tema ja staažikas Terje Pärnasalu jätkavad muude toimingute kõrval neile juba maavalitsuse aegadest tuttavat abielu sõlmimise tööd.

Klassikalisele küsimusele, kas soovitakse abiellu astuda, vastas libapulmapaari pruut “jaa” ning peig “muidugi”. “Riin ütles esimesena. Ma ei suutnud vastu panna,” lausus Erkki Leek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles