Viru Folk möödus politseile rahulikult

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Folgi esimene õhtu Käsmus.
Viru Folgi esimene õhtu Käsmus. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Läinud nädalavahetusel Käsmus peetud koguperefestival Viru Folk möödus politsei hinnangul tänu turvafirma heale tööle rahulikult.

Rakvere politseijaoskonna pressiesindaja Mari Riina Rist ütles, et seoses festivaliga sai politsei neli väljakutset, alustati üks kriminaalmenetlus.

Reedel varastati Käsmus piletimüügi letilt mobiiltelefon väärtusega 800 eurot. Korravalvuritele teatati teisestki vargusest, kui müügitelgist läks kaduma kott-tool. Omanik menetluse alustamist ei soovinud, vaid ta oli näinud autot, kuhu tool pandi, ja soovis ise selle sõiduki üles otsida.

Kohalikud elanikud tegid politseile väljakutse, sest hilisel õhtutunnil olid ühe kaubiku uksed lahti ja sõidukist kostuv vali muusika häiris inimesi.

Parklas põrkasid kokku kaks autot, kuid sohvrid omavahel kokkuleppele ei jõudnud ja vajasid politsei sekkumist.

Korravalvurid pidid otsima ka bussijuhti, kes suutis oma sõiduvahendi nii parkida, et teised masinad ei pääsenud liikuma.

Festivalil korda valvanud turvafirma töötajad andsid politseile üle narkojoobes mehe. Mundrikandjad avastasid ühe alkoholijoobes alaealise, kellele koostati väärteoprotokoll.

Pühapäeva õhtul võttis patrull Käsmu kandis sadulast maha  alkoholijoobes jalgratturi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles