Pilveteenuste populaarsus kasvab

Kärt Devaney
Copy
Pilveteenused on muutunud kasutajate seas järjest populaarsemaks.
Pilveteenused on muutunud kasutajate seas järjest populaarsemaks. Foto: Pärnu Postimees

Tänu mugavatele pilveteenustele on tänapäeval aina vähem kasutuses kodused kõvakettad. Seda kinnitab ka hiljutine pilveteenuse uuring – 65% vastanutest märkis, et kasutab oma failide hoiustamiseks just pilveteenust. Pilveteenuse kasuks otsustades peab aga arvestama ka teatud turvanõuetega, et kaitsta oma andmeid ja faile küberrünnakute eest ning säästa end negatiivsest kasutajakogemusest.

Pilv ei ole pelgalt failide hoiustamise koht. See pakub tänapäevaseid mugavusi alates failide jagamisest kuni mitme seadme omavahelise sidumiseni. Pilveteenused pakuvad kiiret ligipääsu failidele ükskõik millal, kus ja millisest seadmest. Seega pole vaja kulutada aega failide seadmest seadmesse teisaldamisele ning ei pea muretsema, kui ootamatult on vaja ligipääsu failidele, mis asuvad teises seadmes. Pilveteenuse kasutajad saavad vastavalt vajadusele suurendada ka oma salvestusruumi.

«Tänu pilveteenuste arengule saavad nüüd inimesed liikvel olles alati oma failidele ligi ning saavad pooleliolevaid faile edasi muuta, olenemata seadmest ja asukohast. See on eriti mugav ja oluline neile, kes on pidevalt liikvel ja palju reisivad,» selgitab tehnoloogiaekspert

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles